Reakce na revoluci v prodeji IT: Nový vzdělávací program Sales Expert in IT od Pumpedu

V neustále se vyvíjejícím technologickém prostředí jsou efektivní prodejní strategie klíčové. Pumpedu představuje průkopnický vzdělávací kurz "Sales Expert in IT", který je určen pro obchodníky v technologickém sektoru.

Ilustrační snímek

Přehled kurzu

„Sales Expert in IT" je koncipován jako intenzivní jednodenní workshop zaměřený na rozvoj dovedností potřebných pro prodej IT řešení. Kurz vede Jaroslav Salva, lektor s jednadvacetiletou zkušeností v IT oboru.

Obsah kurzu

Obsah kurzu nabízí komplexní přehled základních obchodních principů, které jsou klíčem k úspěchu v prodeji. Účastníci se dozvědí, co a jak ovlivňuje zájem zákazníka a jakými způsoby lze zvýšit šanci na úspěšné uzavření obchodu. Kurz se také zaměřuje na oslovování nových zákazníků a jak efektivně představit sebe a firmu, kterou zastupují. V rámci obchodního procesu se účastníci naučí kroky a jejich pořadí, které maximalizují šanci na úspěch. Hovořit se bude také o strategii pro přípravu na konečné vyjednávání o ceně. Důraz je kladen i na zkrácení obchodního procesu a řešení kritických obchodních situací, jako je nedostatečná reakce zákazníka nebo efektivní předcházení problémům při cenovém vyjednávání.

Diskuze bude probíhat nad otázkami typu:

  • Na jakých principech stojí dlouhodobě úspěšné fungování obchodu v IT?
  • Jak oslovit a hlavně zaujmout nové zákazníky?
  • Jak prodávat produkty, které se upravují na míru a nelze si na ně fyzicky sáhnout?
  • Jak řídit obchod, abych maximalizoval šanci na úspěch?
  • Jak zrychlit prodej a odstranit zbytečné překážky v obchodě?
  • Jsou uvnitř firmy dobře nastaveny obchodní procesy? 

Cílová skupina

 Program je určen nejen pro nováčky, ale i pro zkušené prodejce, kteří chtějí úspěšnost svých obchodních aktivit v IT. Kurz vám přinese praktické nástroje a postupy, které pomohou posunout váš obchod na novou úroveň. Naučíte se pokládat správné otázky tak, abyste poznali potřeby zákazníka. Objevíte strategie a nástroje pro úspěšný obchod. Jak se zákazníkem konstantně pracovat a budovat vztah.

Certifikace a výhody

Na konci kurzu obdrží účastníci certifikát, který potvrzuje jejich kompetence v oblasti IT prodeje.

Kurz nejen podporuje profesní růst jednotlivců, ale také zvyšuje celkovou efektivitu a účinnost prodejních praxí v IT sektoru.

Pro zájemce o přihlášení nebo další informace o tomto workshopu jsou k dispozici na webových stránkách Pumpedu.