Jiří Viktorin o ocenění VMware Instructor of Excellence

Jiří Viktorin je v Arrow certifikovaným instruktorem VMware více než 9 let. Za loňský rok dostal ocenění VMware Instructor of Excellence.

Jiří Viktorin, Arrow

Na základě čeho jsi získal toto ocenění?

Ocenění bylo vyhlášeno minulý rok poprvé a označuje instruktory, kteří i při vysokém počtu odškolených dní v širokém rozsahu různorodých produktů si zachovali vysoké hodnocení od studentů.

Já jsem toto ocenění získal za více než 100 odškolených dní v roce 2022 při čemž jsem školil nejen základní vSphere kurzy ale také Horizon, vSAN, NSX a Kubernetes. Za celý rok jsem pak měl vysoké hodnocení od studentů 4,97 z maximální hodnoty 5!

Na jaké portfolio produktů se budeš letos zaměřovat?

Určitě to budou nové verze školení vSphere 8 a vSAN 8 a také NSX4 . Tato školení jsem připraven již školit a termíny pro první pololetí jsou už vypsány.

Některá školení změnila název např. VMware vSphere: Operate, Scale and Secure [V8] a také se změnila náplň kurzu – obohatila předchozí verzi kurzu o rozšíření, které byly dříve v jiných pokročilých kurzech.

Školení VMware vSAN: Install, Configure, Manage [V8] sloučilo dva základní kurzy do jednoho 4denního a přibyla tam novinka vSAN Express Storage Architecture. Takže se mají účastníci určitě na co těšit…a já se těším na ně.

V tomto roce bych se chtěl ještě více zaměřit na portfolio VMware Tanzu, což je VMwarem podporovaná verze Kubernetes. Teprve je začátek roku a v druhé polovině se určitě objeví ještě další nové výzvy.

 

vmware instructor of excellence EMEA 2022