Hitachi Vantara Midrange

Hitachi Vantara Midrange je produktová řada datových úložišť a infrastrukturních řešení. Je navržena tak, aby středním a větším podnikům poskytovala robustní a výkonné úložiště pro jejich datové potřeby.

Hitachi Vantara Midrange
  • Hitachi Vantara Midrange zahrnuje širokou škálu úložných zařízení, jako jsou diskové pole, úložišťové servery a systémy pro správu dat. Tyto produkty jsou navrženy s ohledem na výkon, spolehlivost a škálovatelnost.
  • Midrange produkty od Hitachi Vantara jsou schopny poskytovat vysoký výkon a umožňují podnikům snadno škálovat svá úložiště podle potřeby. To zahrnuje možnost přidávání dalších disků, serverů nebo kapacity při zachování vysoké dostupnosti a výkonnosti.
  • Řada Midrange zahrnuje také software pro správu dat, který pomáhá organizacím efektivně spravovat jejich úložiště, monitorovat výkon a zajistit bezpečnost dat.
  • Hitachi Vantara Midrange produkty obvykle obsahují funkce pro zabezpečení dat, jako je šifrování, zálohování a obnova dat, auditování a další bezpečnostní mechanismy, aby se ochránily důležité informace.
  • Midrange produkty jsou navrženy tak, aby byly kompatibilní s různými operačními systémy a technologiemi, což umožňuje organizacím snadnou integraci s existujícími IT infrastrukturami.

Pro komplexní využití všech dostupných vlastností doporučujeme školení od Pumpedu na instalaci a konfiguraci, na správu a údržbu Hitachi VSP Midrange. Při školení jsou dostupné laby. Vše si nejdřív otestujete ve cvičném prostředí, než začnete pracovat s ostrým provozem. 

Název Kód Jazyk Délka Forma Termín konání Cena
Hitachi VSP Midrange - instalace a konfigurace PU23010133-0001 EN 4 dny prezenční otevřený termín 55 000 Kč
Správa a údržba rodiny Hitachi VSP Midrange PU23010134-0001 EN 5 dnů online otevřený termín 65 000 Kč

Výhody Pumpedu kurzů:

  • Práce s laby, tj. praktické cvičení a simulace, vám umožní získat praktickou zkušenost s instalací, konfigurací a správou zařízení a systémů Hitachi Vantara Midrange. Tím se zlepší vaše dovednosti a schopnosti v reálném prostředí.
  • Laby poskytují bezpečné prostředí pro zkoušení a experimentování s technologií, což znamená, že můžete vyzkoušet různé konfigurace a postupy bez rizika pro produkční prostředí.
  • Díky labům budete rychleji získávat dovednosti a sebejistotu v práci s produkty Hitachi Vantara Midrange, což může zvýšit vaši produktivitu a přínos pro vaši organizaci.
  • Přítomnost zkušených lektorů s dobrými komunikačními dovednostmi je klíčová. Lektoři mají hlubší znalosti produktů Hitachi Vantara Midrange a mohou sdílet praktické rady a tipy z reálného světa. Jsou také schopni reagovat na vaše dotazy a problémy.