Digital Resources je M-Files Global TOP 10 Partner

Tým M-Files v Digital Resources právě získal ocenění a patří do Global Top 10. Opět tak potvrzuje výbornou pozici mezi zhruba 400 partnery celosvětově.

Ilustrační snímek

Máme radost, že u našich zákazníků již 12 let můžeme uplatňovat své expertní znalosti a dlouholeté zkušenosti při nasazování systému M-Files a poskytovat prvotřídní služby.

Ocenění navazuje na předchozí úspěchy, kdy jsme se v roce 2017 stali EMEA partnerem roku a v roce 2019 jsme byli nominováni na Global partnera roku.

Děkujeme společnosti M-Files za ocenění a těšíme se na další úspěšnou spolupráci!

Děkujeme i všem našim zákazníkům a více než 10.000 koncovým uživatelům v 19 zemích Evropy!

O systému M-Files

Document management systém M-Files je moderní platformou pro správu informací a dokumentů ve firmě. Řešení je založeno na bázi metadat, tudíž není třeba obsah hledat dle jeho fyzického umístění. Uživatelům naopak stačí vědět jakoukoliv informaci, ať už je to název, část textu, typ dokumentu, přidružená organizace apod. M-Files nabízí příjemné uživatelské prostředí, které lze jednoduše integrovat do firemní infrastruktury a propojit s celou řadou dalších systémů. Uživatelé získávají přístup k dokumentům a informacím dle svých přístupových práv prakticky z jakéhokoliv (i mobilního) zařízení.

M-Files jsou jmenovány vizionářem dle společnosti Gartner a lídrem dle společnosti Nucleus Research. M-Files aktuálně používají statisíce uživatelů ve více než 100 zemích světa.

30-denní verze M-Files ke stažení zdarma na www.e-dms.cz.

Systém M-Files je nyní možné mít i v cloudovém řešení. Více na www.dms-in.cloud.

Stručně o Digital Resources

Digital Resources a.s. je dodavatelem podnikových informačních systémů a IT služeb. Aktuálně patří mezi nejúspěšnější Premier partnery DMS M-Files v České republice a na Slovensku s působností v 19 zemích Evropy. Ve svém portfoliu má vlastní CRM systém Intuo - Company Intelligence, pomáhá zefektivnit jakékoliv procesy ve firmě. V rámci dceřiné společnosti poskytuje také podporu a implementaci ERP systému HELIOS iNuvio.

Mezi zákazníky Digital Resources patří například Americká obchodní komora, Bayer, Britská obchodní komora, Compas Automatizace, ČEZ ESCO, Deloitte Central Europe Limited, Glatzová & Co., KKCG, Medesa, Medicton Group, Phoenix lékárenský velkoobchod, PKS Stavby, PRK Partners, Řanda Havel Legal, a další.

Více o Digital Resources na www.digres.cz.