Chrome OS & Google Workspace for Education Roadshow 2024

V roce 2024 představuje TD SYNNEX, distributor IT produktů a služeb, sérii akcí "Chrome OS & Google Workspace for Education Roadshow". Akce se zaměřuje na představení potenciálu Chrome OS a Google Workspace for Education firmám a vzdělávacím institucím.

Google for Education

Roadshow se koná na těchto místech a v těchto termínech:

9. 4. 2024 - Ostrava 
11. 4. 2024 - Praha 
22. 5. 2024 - Brno 

Během akce budou účastníci mít příležitost zjistit, jak se stát partnerem Googlu a prozkoumat možnosti nasazení ChromeOS a Google Workspace v edukačních prostředích. Akce poskytne přehled o možnostech partnerství, nasazení těchto technologií a nabídnout nové kontakty v rámci vzdělávacího sektoru.

Chrome OS je operační systém od Google, uzpůsobený pro rychlý, bezpečný přístup k cloudovým aplikacím a internetu. Google Workspace for Education je soubor cloudových nástrojů a služeb od Google, který je speciálně navržen pro potřeby vzdělávacích institucí. Nabízí řadu aplikací jako Gmail, Dokumenty, Kalendář a Meet, které usnadňují spolupráci a komunikaci ve vzdělávacím prostředí. Umožňuje lektorům, učitelům, studentům a administrátorům efektivně spolupracovat, organizovat práci a zlepšovat procesy výuky a učení prostřednictvím cloudových technologií.

TD SYNNEX se zaměřuje na podporu firemního a akademického sektoru ve využívání moderních technologií. Tato roadshow je ideální příležitost pro odborníky a společnosti se seznámit s těmito nástroji a rozvíjet své kompetence v digitálním prostředí. Registraci na jednotlivé zastávky roadshow proveďte na výše uvedených odkazech. Účast na akci je zdarma. TD SYNNEX je od roku 2023 distributorem služeb Google v Česku!