OKsystem školicí centrum se proměnilo - vylepšilo učebny a změnilo brand

Školící centrum společnosti OKsystem změnilo svou podobu a to tak, aby drželo krok se současnými trendy a nároky. Léto společnost využila pro upgrade zařízení učeben, návrh nového loga a natočení propagačního videa.

školicí centrum OKsystem

Nové vybavení učeben

Každé pracovní místo v učebnách má teď nový počítač s 12 jádrovým procesorem, širokoúhlý 34“ 4K monitor a pro větší pohodlí účastníků školení i zásuvku pro dobíjení mobilních zařízení. Podívejte se ostatně sami.

Změna názvu školícího centra

Původní dlouhý dvoubarevný název OKsystem školicí centrum se zkrátil na OKškolení. Součástí nového loga je i symbol, který abstraktně zobrazuje studenta sedícího u počítače při pohledu shora. Výhodou nového názvu je nejen to, že je stejný jako webová adresa, ale působí moderně a dá se s ním lépe pracovat v propagačních materiálech či reklamních kampaních.

Nové propagační video

Pracovní den trochu jinak než obvykle si užili lektoři i další zaměstnanci OKsystem, kteří si zahráli ve videu propagujícím nové učebny. Herecká zkušenost byla pro většinu z nich nová, ale docela zábavná. Níže Vám nabízíme videopředstavení těchto prostor.

 

Kurzy OKsystem na Abravito a EduCity.cz

Aktuální nabídku kurzů OKsystem najdete samozřejmě také na Abravito.cz a EduCity.cz.