LBMS oslavuje 30 let na trhu a prodlužuje slevu na e-Learningové kurzy o 30% do konce září!

Společnost LBMS, lídr v oblasti e-Learningových kurzů na českém trhu, slaví významné jubileum – 30 let svého působení. K tomuto výročí a v reakci na obrovský zájem o své e-Learningové kurzy, společnost LBMS ráda oznámila prodloužení letní akce se slevou 30% na všechny své e-Learningové kurzy až do konce září 2023.

Ilustrační snímek

Tato jedinečná příležitost umožňuje studentům, profesionálům a organizacím získat přístup ke kvalitnímu vzdělání za zlomek původní ceny. LBMS nabízí širokou škálu kurzů, které pokrývají různé oblasti a dovednosti, včetně IT, managementu, marketingu, a mnoho dalších.

Jednatel firmy, Stanislav Mlynář, uvedl: "Jsme nesmírně vděční za podporu a důvěru, kterou nám naši klienti poskytli během těchto 30 let. Chceme tuto radostnou příležitost oslavit společně s našimi zákazníky, a proto jsme se rozhodli prodloužit tuto jedinečnou slevovou akci. Naše kurzy nabízejí výjimečnou příležitost rozšířit své znalosti a dovednosti v době neustále se měnícího pracovního trhu."

E-Learningové kurzy společnosti LBMS jsou navrženy tak, aby byly přístupné a flexibilní pro všechny. Studenti mohou studovat ve svém vlastním tempu a v jakémkoliv čase, což je ideální pro ty, kteří mají náročné pracovní harmonogramy.

e-learning business-analyza-ukázka kurzu
Ukázka jak e-learning vypadá

Pokud máte zájem o individuální kurz, skupinový balíček kurzů nebo máte nějaké dotazy ohledně e-Learningových kurzů společnosti LBMS, neváhejte nás kontaktovat. Naše tým odborníků je připraven vám pomoci s výběrem kurzů, které nejlépe vyhovují vašim potřebám.

Sleva 30% na e-Learningové kurzy platí až do konce září 2023. Toto je omezená příležitost, kterou si nemůžete nechat ujít. Zlepšete své dovednosti a dosáhněte nových úspěchů s e-Learningem od LBMS.

Pro více informací o našich kurzech a slevové akci navštivte naši webovou stránku na www.lbms.cz a sledujte nás na sociálních sítích.

O společnosti LBMS: Společnost LBMS je předním poskytovatelem e-Learningových kurzů v České republice. S více než 30 lety zkušeností nabízíme kvalitní vzdělávací programy, které pomáhají studentům a profesionálům získat nové dovednosti a dosáhnout svých kariérních cílů.