MoroSystems se stali prvním česko-slovenským Atlassian Specialized Partner in Cloud

Technologicko-konzultační společnost MoroSystems, která pomáhá předním českým i světovým firmám efektivně digitalizovat procesy a zavádět technologické inovace pomocí vývoje softwaru na míru a implementací nástrojů Atlassian, se stala prvním držitelem titulu Atlassian Specialized Partner in Cloud v České republice a na Slovensku. Potvrdila tím hluboké znalosti a zkušenosti svých expertů stejně jako schopnost poskytnout svým klientům nejvyšší dostupnou kvalitu služeb pro cloud.

MoroSystems

Společnost Atlassian by ráda ocenila MoroSystems za jejich praxi v oblasti specializovaných řešení, kterou prokázali provedením úspěšných migrací a vytvářením konkrétních use casů pro velké společnosti s využitím platformy Atlassian Cloud,“ říká Ko Mistry, Atlassian's Head of Global Channel.

Těší nás, že jsme dosáhli dalšího úspěchu v rámci Atlassian Cloud Specialization Program, který reprezentuje naše excelentní schopnosti a znalosti v oblasti Atlassian Cloudu. Náš tým musel absolvovat řadu praktických testů a simulací migrací, které ověřují znalosti, schopnosti a zkušenosti týmu. Další kritéria se týkala prodeje licencí, úspěšných migrací a referencí od velkých firem. Tím jsme prokázali, že svoje klienty dokážeme provést hladce migrací od A do Z,“ říká Petr Marcin, Atlassian sales director ve společnosti MoroSystems.

Podmínky pro zisk partnerství

Titul Atlassian Specialized Partner in Cloud pomáhá zákazníkům Atlassianu identifikovat solution partnera s expertními znalostmi pro zvládnutí migrace do Atlassian Cloudu. Takto označení partneři umějí provést hladkou migraci nástrojů Atlassian i byznysových procesů od samého začátku až do konce. „Úroveň nasazení v Cloud Specialization Program oceňuje úsilí a nasazení partnerů společnosti Atlassian poskytovat konzistentní a vysoce kvalitní služby pro optimalizaci zákaznické zkušenosti a úspěchu,“ dodává Ko Mistry.

V MoroSystems jsme se jako první v České republice a na Slovensku zařadili do evropského klubu Platinum Solution Partnerů, kteří jsou schopni poskytovat tu nejvyšší možnou úroveň služeb pro Atlassian Cloud. Díky silné podpoře ze strany Atlassianu jsme nyní schopni dodat cloudové řešení jakékoli velikosti nebo komplexity. V praxi to může znamenat i to, že klientovi ušetříme nemalé finanční náklady na provoz díky optimalizaci licencí a procesů v Cloudu,“ uzavírá Petr Marcin.

 

Více o MoroSystems

MoroSystems je brněnská technologicko-konzultační společnost, která pomáhá předním českým i světovým firmám digitalizovat procesy a zavádět technologické inovace. Pro své zákazníky navrhuje a vyvíjí aplikace, systémy a portály na míru, ať už se jedná o platební systémy, věrnostní programy a bankovní, finanční či monitorovací aplikace. K dosažení maximálního přínosu si firma zakládá na vývoji s přidanou hodnotou, jehož principy popisuje ve vlastní iniciativě No Paskvil Agile. Tou chce změnit způsob, jakým na trhu softwarového vývoje funguje spolupráce mezi dodavateli a klienty. MoroSystems disponuje nejvyšším počtem certifikovaných expertů Atlassian v Česku a na Slovensku a více než 11 let drží certifikaci Platinum Atlassian partner. Díky tomu svým zákazníkům poskytuje nejen samotné produkty této společnosti, ale také profesionální konzultace, implementaci nástrojů a podporu. Nově se v rámci partnerství se startupem Tatum věnuje blockchainu a NFT projektům. Mezi klienty MoroSystems patří například fintechový gigant Diebold Nixdorf, globální internetové tržiště eBay nebo lídr v pojišťovnictví AXA.