Programování od absolutních základů (JavaScript)

Základní info

Svět programování je obrovský a i ty si v něm můžeš najít své místo. Stačí ti čas a chuť a dokážeš vyrobit něco z ničeho! Přidej se do naší akademie, kde tě naučím programovat od absolutních základů. V JavaScriptu. A budu si s tebou povídat jako s člověkem, ne jako s robotem. Tak co, jdeš do toho se mnou?

Popis akademie

JavaScript je snad nejpoužívanější jazyk současnosti. Pohání internetové stránky, mobilní aplikace a vlastně všechno, co si umíš představit. Na rozdíl od jiných jazyků nemusíš nic instalovat, nic komplikovaně nastavovat, už teď máš v počítači vše potřebné k psaní JavaScript kódu. Základy JavaScriptu ti rozkopnou dveře do IT světa. Umíš se od něho odrazit mnoha směry.

Ale JavaScript je tady pro mě vlastně vedlejší. Já tě chci naučit programovat. Programování je způsob přemýšlení.

Co se naučíš tady, bude fungovat, i kdybys později programoval/a v jiném jazyce. Naučím tě nad programováním přemýšlet a zároveň ti vysvětlím, nad čím přemýšlet nemusíš. Vše vysvětluju lidskou řečí a na příkladech. Je pro mě důležité, abychom všichni chápali, co děláme a proč. A abychom se u toho trochu pobavili! Protože je to legrace. Vyrobit něco z ničeho? To je skvělá věc! Tak si pojďme hrát.

Programování od absolutních základů (JavaScript)

Vybraný termín:

 Praha
00:00 – 00:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a osm ? Součet zapište číslicemi.