Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Implementing and Operating Cisco Security Core Technologies

Základní info

Cíle kurzu

Jedná se o hlavní kurz, který je určen k přípravě na CCNP Security certifikaci a zároveň test z tohoto kurzu slouží k možnosti absolvovat CCIE Security lab. Tento pětidenní kurz připraví síťové bezpečnostní inženýry pro základní dovednosti a znalosti potřebné pro konfiguraci Cisco bezpečnostních řešení s použitím Cisco firewallů ASA a FirePOWER NGFW. Dále se naučí základní konfiguraci a správu email (ESA) a web (WSA) bezpečnostních bran, a koncepty a konfiguraci VPN technologie pro site-to-site a remote access na bázi IPSec a SSL protokolu.

Obsah kurzu

- Seznámení se s bezpečnostními technologiemi- Seznámení se s Cisco ASA firewallem- Základní konfigurace Cisco ASA firewallu- Seznámení se s Cisco FirePOWER firewallem- Základní konfigurace Cisco FirePOWER firewallu- Seznámení se s Cisco ESA bránou- Základní konfigurace Cisco ESA brány- Seznámení se s Cisco WSA bránou- Základní konfigurace Cisco WSA brány- Kryptografické koncepty a VPN technologie- Konfigurace site-to-site VPN na IOS zařízeních pomocí VTI- Konfigurace site-to-site VPN na Cisco ASA a FirePOWER firewallech- Konfigurace Remote Access VPN na Cisco ASA a FirePOWER firewallech

Předpoklady

- Znalosti v oblasti sítí a protokolu TCP/IP, IPv4 směrovacích protokolů, konfigurace Cisco směrovačů a přepínačů. Znalost ovládání PC, Internetu, MS Windows.

Studijní materiály

Účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Implementing and Operating Cisco Security Core Technologies

Vybraný termín:

22.4.2024 –  26.4.2024  Bratislava 2 Upřesnující informace k termínu

Cena
2 690 Euro + 20% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a pět ? Součet zapište číslicemi.