Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Enterprise Architecture

Kurzem Vás provede Miroslav Müller

Educational Services Director ve společnosti LBMS

Základní info

Organizace poznávají, že je čím dál tím obtížnější udržet neustále dražší IT systémy v souladu s rychle se měnícími business potřebami. Tento problém, poprvé identifikovaný před zhruba 20 lety, dosahuje nyní kritických rozměrů a velké organizace si ho nemohou dovolit nadále ignorovat.

Řešením je Enterprise architektura (EA), která se stává samostatným strategickým produktem organizace a je odpovídajícím způsobem plánována, rozvíjena, udržována a konzistentně používána. Aby přinesla pozitivní efekt, je třeba zajistit, aby všechna řešení respektovala architektonické principy a návrh v podobě opakovatelně použitelných stavebních bloků řešení.

Kurz je zaměřen na představení disciplíny EA, na její zasazení do kontextu v organizaci a na ukázku dvou aktuálně nejrozšířenějších rámců pro tvorbu EA, kterými jsou TOGAF® (The Open Group Architecture Framework) a Zachman Framework™.

Kurz prohlubuje znalosti posluchačů pomocí praktických příkladů modelování EA s využitím nezávislého modelovacího jazyka ArchiMate®, který plně podporuje a rozšiřuje koncepty TOGAF®, ale je využitelný i pro podporu jiných rámců.

Na závěr kurzu jsou předložena doporučení pro praxi EA v organizaci.

Kurz je určen pro

  • architekty, business analytiky, vedoucí projektů a manažery, kteří chtějí efektivně udržovat a zhodnocovat Enterprise architekturu.

Enterprise Architecture

Vybraný termín:

13.5.2024 –  14.5.2024  Praha 7
00:00 – 00:00 hod.

Cena
17 400 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a jedna ? Součet zapište číslicemi.