Training Industry zařadil Arrow Electronics na seznam nejlepších poskytovatelů IT školení: TOP 20 IT Training Company

S potěšením vám oznamujeme, že naše společnost Arrow Electronics byla opět vybrána mezi 20 nejlepších společností v sektoru IT školení (IT & Technical Training) za rok 2022.

TOP 20 company 2022 - Training Industry

Společnost Training Industry oznámila jména společností zařazených do seznamu nejlepších dvaceti poskytovatelů školení pro rok 2022 v sektoru IT & Technical Training, jednoho ze sektorů trhu podnikového učení a rozvoje (L&D, learning and development). Společnost Training Industry, která představuje hlavní informační zdroj pro podnikové manažery školení na celém světě, připravuje každoročně seznam dvaceti nejlepších poskytovatelů školicích služeb v klíčových oblastech korporátního školicího trhu, a tak zajišťuje profesionálům kvalitní informace o inovativních poskytovatelích vzdělávacích služeb a technologií.

“Arrow Electronics disponují schopností rychle se přizpůsobit měnícímu se prostředí organizací a umí poskytnout různé metody učení tak, aby vyhovovaly potřebám studentů, kteří pracují i z domova.“
Ken Taylor, prezident Training Industry

Výběr společností do seznamu nejlepších poskytovatelů IT školení za rok 2022 (IT & Technical Training) vychází z následujících kritériích:

  • Rozsah a kvalita školicího programu a školicích služeb.
  • Pozice, vedení a inovace na trhu školení IT.
  • Zastoupení klientů a zákazníků.
  • Obchodní výsledky společnosti a růstový potenciál.

 
Training Industry tisková zpráva 2022