MS ISA Server

kurz

Základní info

Účastník získá schopnosti instalace a konfigurace ISA server 2004. Dále je kurz zaměřen na správu velkého množství počítačů a uživatelů v systému ISA server 2004. Kurz je určen pro správce, kteří chtějí mít ucelený přehled o správě sítí s ISA 2004.
Získat podrobné znalosti o problematice bezpečnosti počítačové sítě a konfiguraci a správě ISA serveru.

- Instalace ISA Serveru, konfigurace síťových zařízení, instalace modulů včetně firewallu a cache. Přechod z Microsoft Proxy Server 2.0 na ISA Server.
- Konfigurace a řešení problémů služby ISA Server. Konfigurace odchozích internetových připojení, konfigurace ISA Serveru, konfigurace H.323 Gatekeeper pro audio a video konference. Nastavení dial-up připojení, routing a vzdálený přístup, VPN, konfigurace několik ISA Serveru za účelem škálovatelnosti. Konfigurace včetně rozdělování zátěže (NBL) a CARP.
- Konfigurace, správa a řešení problémů v oblasti zásad (Policies) a pravidel. Konfigurace a zabezpečení firewall v závislosti na standardech. Vytváření a konfigurace zásad kontroly přístupu a šíře pásma. Řešení problémů přístupu. Tvorba nových zásad, časový harmonogram, priority šíře pásma. Správa pole ISA serverů.
- Nasazení, konfigurace a řešení problémů ISA a klientských počítačů. Plán nasazení klientských PC na použití ISA serveru. SecureNAT, instalace klientů firewallu.
- Monitorování, správa a analýza použití ISA Serveru, monitorování a řešení problémů zabezpečení a využití sítě použitím záznamů a výstrah. Analýza výkonu ISA Serveru, reporty, optimalizace výkonu.

MS ISA Server

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
5 000 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu Abravito.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.