Žena ve všech svých podobách - RADOST

Základní info

Víkendový kurz je vhodným dárkem jako poděkování ženám, maminkám či babičkám, za jejich každodenní starost o rodinu.

Pro koho je seminář určen

Ženám všech věkových kategorií, které si chtějí uchovat ženskost, bezvěkost a uvědomit si svoji nekonečnou vnitřní sílu.

Ženám, které se chtějí dobře cítit ve všech svých rolích - jako manželka – přítelkyně – matka – milenka – moderní babička – podřízená – nadřízená – nadšená či unavená manažerka.

Na víkendovém kurzu budete mít možnost se věnovat především sobě a my se o vás postaráme. Je to možnost zastavit se a přitom díky vlastnímu prožitku vyzkoušet jednoduché nástroje, které vám pomohou z jiných úhlů pohledů vidět a s větší lehkostí řešit běžné denní situace, které vás dříve vyváděly z klidu.

Nosným tématem únorového víkendu bude téma „RADOST JE STAV ŽIVOTA SMÍŘENÉHO SE SEBOU SAMOU“. Budete opouštět staré, limitující vzorce myšlení a naučíte svoji mysl volit užitečnější způsoby komunikace jak sama se sebou, tak s okolím. Získáte recept na to, jak mít vyladěný vztah ke svému tělu. Probudíte svoji vlastní energii, zdroji síly a klidu při vysokém pracovním nasazení v rodině a v zaměstnání či podnikání.

 

Co ještě na víkendu zažijete:

Relax – zažijete různé relaxační a meditační techniky, které s lehkostí můžete praktikovat doma

Akce – zažijete netradiční varianty pohybu, tance, uvolňování napětí a spojení se sebou

Důvěra – pomocí cvičení, otevírajících vědomí, posílíte důvěru sama v sebe, svoje schopnosti i důvěru v ostatní lidi kolem vás

Ochota – téma dávání a braní, tj., kolik do kruhu žen budete ochotna dávat, tolik si odnesete pro sebe

Sdílení – je vítáno, ale není povinné, příběhy a zkušenosti jsou v kruhu žen vždycky tou největší inspirací

Tvořivost – teď a tady začnete tvořit novou realitu a opouštět vše, co už pro vás není užitečné. Vytvoříte si nové záměry do budoucna a konkrétní kroky k jejich naplnění

RADOST z jidla, pohybu, masáže. To všechno budeme zažívat. Jak a z čeho se radovat při vaření i jedení, co všechno nám přináší rodinné stolování? Jak mít RADOST ze svého těla, ať jím cokoliv? To budou témata, která společně otevřeme.

Každý seminář je jedinečný díky nosnému tématu, jedinečnosti žen a jejich očekávání. Lze ho tedy absolvovat neomezeně.

Seminář je inspirován 5 dohodami (knihami Dona Miquela Ruize).

Lektorka využívá kombinaci dovedností kouče, praktika NLP, práce se záměrem a čištěním mentálních vzorů. Pracuje na hluboké intuitivní úrovni, naslouchá ženám a vnímá, co říkají a potřebují právě teď a tady posílit a získat. Stanete se tak spolutvůrkyní programu a díky tomu je každý víkend originální.

 

Lektorka programu: Helena Futerová

Speciální host: Pavlína Žďárková

Délka trvání programu: 2,5 dne (pá 18-20 hod, so 9-16 hod, ne 9-15 hod)

Kdy: 7. - 9. 2. 2020

 

Cena: 3 950 Kč + DPH/osobu, v ceně jsou zahrnuty materiály, celodenní občerstvení + ubytování ve společných prostorách Akademie.

 

Reference

 

Žena ve všech svých podobách - RADOST

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a jedna ? Součet zapište číslicemi.