SPY Marketing

seminář

Základní info

SPY Marketing - jak získávat, analyzovat, používat a chránit informace. „Kdo má správné informace ve správnou dobu, vyhrává"- praví stará moudrost. Vsoučasné éře informační společnosti to platí mnohonásobně. Kdo umí informace efektivně získávat, objektivně analyzovat, účinně používat a bezpečně chránit, získává velkou konkurenční výhodu. Seminář je určen pro podnikatele,vedoucí pracovníky,marketingové manažery a vůbec pro všechny lidi,kteří pracují sinformacemi. Seminář SPY marketing je rozvržen na 7 hodin a má charakter úvodu do problematiky.


Obsah:

Úvod do problematiky Efektivní získávání informací: -veřejné a neveřejné zdroje informací -monitoring veřejných zdrojů -agenturní činnost - vytěžování zájmových osob -sledování osob -techniky výslechů -použití technických prostředků Objektivní analýza informací: -charakter činnosti a osobnost analytika - posouzení objektivnosti a pravdivosti informací -kritéria porovnávání údajů zněkolika zdrojů -ustanovení objektivní informace a trendů vývoje -návrhy variant řešení Účinné použití informací: -co to je operativní opatření (OP) -stanovení cíle a naplánování OP -řízení,koordinace a vyhodnocení OP -specifika použití dezinformace -lidský faktor voperativní činnosti -použití speciálních metod vobchodním marketingu Bezpečná ochrana informací: -lidský faktor a informace -stanovení potenciálních možností úniku informací -kvalifikace utajovaných informací a kompetence osob -operativní opatření proti konkurenci nebo proti jiným zájmovým osobám a organizacím -trvalé prověřování personálu -technické prostředky ochrany informací -Internet a počítače zhlediska ochrany informací Použití metod tajných služeb vpodnikání: -zřízení vlastní rozvědky a kontrarozvědky -výpočet a posouzení efektivnosti vlastní služby -příklady fungujících služeb vpodnikatelské sféře -zákony ČR související sinformacemi


Pokračováním vzdělávání voblasti práce sinformacemi je 3-denní seminář SPY marketing - speciál, který zahrnuje individuální výuku, konsultace a tréninková cvičení. Lektorem obou seminářů je Dr.Jaroslav Pešek, který má dlouholetou praxi ve sdělovacích prostředcích, marketingu, zahraničním obchodu a podnikání. Přednášející čerpá aktuální informace také vodborné literatuře zVýchodu iZápadu. STAŇTE SE NEPORAZITELNÝMI !!!

 

SPY Marketing

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.